GDPR

Navigácia

  • 👫 VZŤAHY V TRIEDE

    👀 Sociálna atmosféra v triede ovplyvňuje psychickú pohodu žiakov a ich vzťah ku škole. 🏢​​​​​​​​​​​​​​

    🔹  Pre žiakov druhého stupňa pripravila minulý a tento týždeň  Mgr. Jana Ducárová z Centra poradenstva a prevencie /CPP/ - zaujímavé aktivity. 👌

    🔺 Boli zamerané na posilnenie schopnosti žiakov, ktoré majú vplyv na ich optimálny zdravý vývin a formovanie primeraných postojov v oblasti fyzického a duševného zdravia.

    🔸 Prostredníctvom realizovaných aktivít individuálnych aj skupinových /formou hry, zážitkových rolí, diskusie, kooperácie, voľného rozprávania a spätnej väzby/ sa zamerala na rozvoj pozitívnej klímy a dobrých vzťahov medzi žiakmi.

    🔸 Žiaci posilňovali schopnosti sebapoznania, sebahodnotenia iných, sebaúctu, schopnosti kritického myslenia a zvládanie psychicky náročných situácií.. /napr. rovesnícky konflikt, vyrovnanie sa s neúspechom, neprimerané, nevhodné až agresívne správanie a pod./

    🔺 Spätná väzba od žiakov bola pozitívna. 👍 Veríme, že aktivity a informácie, ktoré im boli poskytnuté budú rozvíjať správnym smerom. 🙂

    Mgr. Peter Sipľak

  • 🙌 ČISTÉ RUKY - ZDRAVÝ ŽIVOTNÝ ŠTÝL

    🔺 Žiaci 1. stupňa absolvovali besedu na tému „Čisté ruky.“

    💧Mgr. Miroslava Pavlíčková, hygienička z RÚVZ vo Svidníku porozprávala žiakom o hygiene rúk, o správnej technike ich čistenia a ako si majú udržiavať čisté ruky.

    💧 V praktickej časti si žiaci umyli ruky dezinfekčným gélom, naniesli špeciálny roztok a pod UV lampou pozorovali, kde ostali nevyčistené miesta.

    🔺 Čisté ruky sú recept, ako si zachovať zdravie.Cieľom projektu je naučiť žiakov osvojiť si hravou formou správnu techniku umývania rúk a upevňovať si hygienické návyky. 👍

    Mgr. Peter Sipľak

  • 🔺 OZNAM

    📝 Na základe Všeobecne záväzného nariadenia mesta Svidník č.1/2024, ktorým sa mení a dopĺňa Všeobecne záväzné nariadenie mesta Svidník č.2/2023, riaditeľ Základnej školy A. Pavloviča, Ul. Komenského 307/22 vo Svidníku, vydáva rozhodnutie o výške poplatkov:

    🔺 ŠKD – Príspevok zákonných zástupcov na čiastočnú úhradu nákladov na činnosti školského klubu detí je 9,00 EUR mesačne na 1 dieťa. Pre každého ďalšieho súrodenca dieťaťa je stanovený príspevok 5,00 EUR mesačne.

    🔴 /Účinnosť od 1. februára 2024/

    Vzniknutý rozdiel Vám oznámia pani vychovávateľky. Potrebné ho bude treba doplatiť do 31. marca 2024 bankovým prevodom:

         ◾ Bankové spojenie  VÚB, a. s., pobočka Svidník

         Číslo účtu: 1662441256/0200

         IBAN SK69 0200 0000  0016 6244 1256

         Konštantný symbol    558

         ◾ Variabilný symbol    162024

    Prevod cez banku v kolónke „Doplňujúce údaje“ – uveďte meno a priezvisko dieťaťa, triedu, za ktorého uhrádzate poplatok.

    🔺 ŠJ – výška príspevku na režijné náklady v školskej jedálni sa mení takto: hodnota „3,00 EUR“ sa nahrádza hodnotou „5,00 EUR.“ /Bližšie informácie poskytne ved. ŠJ – Bc. Iveta Harvišová/

    Mgr. Vladimír Pasnišin, riaditeľ školy

    📌 MESTO SVIDNÍK - Všeobecne záväzné nariadenie Číslo: 1/2024

          https://www.svidnik.sk/download_file_f.php?id=1990225

  • ⛄ SNEHULIAKOVO V ŠKD

     🔸 Dnešné /31.01.2023/ kreatívne, športové a zábavné rekreačné popoludnie. 🙂

    🔵 Spoločne sme sa vyšantili v krajine Snehuliakovo. Keďže nám nenasnežilo, snehuliaka sme si urobili z papierových gúľ. 

    🔷 Nechýbala ani snežná búrka, básnička pre snehuliaka, spoločný tanec a sladká odmena. 🍬

    - deti a vychovávateľky ŠKD

  • 📌 RÝCHLEJŠIE, VYŠŠIE, SILNEJŠIE - SPOLOČNE 🙌

    🔺 Naša škola sa zapojila do projektu Olympijský odznak všestrannosti (OLOV), ktorého cieľom je aktivácia detí k pravidelnému športovaniu, identifikácia talentov a možnosť porovnania sa z rovesníkmi. 🤼

    🔸 Žiaci 6. – 9. ročníka si otestovali svoje pohybové schopnosti v 6 disciplínach: člnkový beh, vytrvalostný člnkový beh, sed-ľah, skok z miesta, hod 2kg loptou, výdrž v zhybe. Všetkých 138 zúčastnených získalo certifikát a tí najlepší odznak.

    🔸 Spolu sme nadobudli 26 odznakov všestrannosti - 18 bronzových, 7 strieborných a 1 zlatý. 👍

    🔴 V piatok 26. januára 2024 si najšikovnejší športovci prebrali svoje odznaky z rúk pána riaditeľa a telocvikárov našej školy.

    🔺 Olympijský odznak všestrannosti získali:

    ◾  Zlatý: Ján Michal Guzi

    ◾ Strieborný: Cuprišinová Ema, Rogoš Samuel,  Haľková Andrea, Hric Branislav, Hric Richard, Mikitová Nikoleta, Kopčová Ivana

    ◾ Bronzový: Kopčová Silvia, Gaľová Viktória, Sarah Knézel, Mikitová Mariana, Žemlička Benjamín, Bučková Natália, Dužda Dávid, Medviďová Martina, Siňárová Kamila, Kotuličová Bibiána, Bochnovičová Karin, Bochnovičová Laura, Ščerba Jozef, Hanušin Tibor, Žemlička Jakub, Tupyová Karolína, Petrová Emma, Zozuľáková Ema

    🔸  Všetkým žiakom blahoželáme. 👍

    -gh-

  • 📌 VŠETKOVEDKO – SÚBOJ O NAJMÚDREJŠIEHO MEDZI NAJBYSTREJŠÍMI 💯

    🔺 Všetkovedko je celoslovenská súťaž a prepája všetky oblasti, s ktorými sa žiaci doteraz stretli: prvouku, vlastivedu, prírodovedu, slovenský jazyk a literatúru, matematiku, anglický jazyk, informatickú, dopravnú, hudobnú a výtvarnú výchovu.​​​​​​​​​​​​​​

    🔸 21 žiakov 1. - 4. ročníkov mohlo predviesť svoje vedomosti, schopnosť čítať s porozumením, logické myslenie, správny úsudok a zabojovať o titul Všetkovedko.

    🔺  Výsledky:

    ✅  Výborné 6. miesto medzi 8 611 prvákmi získali Eliška Goriščáková a Ela Frančáková.

    ✅ Titulom Všetkovedko sa môže pýšiť Ema Belovežčíková (2.a) za 31.miesto, Mojmír Rusinko (3.a) za 36.miestovia Vašutová (4.a) za 35 miesto.

     Ostatní zúčastnení získali titul Všetkovedkov učeň. Benefitom bol nielen hrdý titul, krásny diplom ale aj malý darček. 

    💗 Srdečne blahoželáme všetkým súťažiacim. 👍

    Mgr. Renáta Krestianková

  • ⚾ DIEVČATÁ, KLOBÚK DOLE 👋

    🔵 Dnešnú sobotu /27. 01. 2024/ sa v telocvični ZŠ Alexandra Pavloviča odohral druhý semifinálový turnaj v kategórii mladších žiačok - v šestkovom volejbale. 

    🔷 Naše dievčatá zvládli tlak, ktorý na nich pôsobil v domácom prostredí. 👍  Pred skvelou kulisou, ktorú tvorili rodičia, rodinní príslušníci a kamaráti, nenašli premožiteľa. 🙂

    🔺 Výsledky  zápasov:

    ŠK KOMENSKÉHO SVIDNÍK - KOŠICE 2:0 /11,9/

    ŠK KOMENSKÉHO SVIDNÍK - PODOLÍNEC 2:0 /17,21/

    ŠK KOMENSKÉHO SVIDNÍK - SNINA 2:1 /22, -18, 9/

    🔷 Za dnešný výkon si naša Ella, Ema 1, Ema 2, Vika 1, Vika 2, Vika 3, Sarah, Kamila, Martina a Klaudia vypočuli od svojho trénera slová chvály, pretože bojovnosť a nezlomnosť boli našou silnou stránkou. 👋

    🔷 Dievčatá ukázali, že sa vedia zomknúť a dokážu spojiť svoje sily pre spoločný cieľ. Proste ukázali, že sú kolektív. 💗

    🔷Veľké ĎAKUJEME patrí aj rodičom, ktorí boli naším siedmym hráčom. Ich povzbudzovanie nám veľmi pomohlo. 👏 Poďakovanie im patrí aj za prípravu pohostenia pre trénerov ale aj hráčky. 🍔 ☕

    🔷 Dievčatá ešte raz, klobúk dole, ako ste to dnes dali. 👌  Len tak ďalej... 👏

    -rf-

  • 🔺VOĽBY RADY ŠKOLY

     Základná škola Alexandra Pavloviča, Ul. Komenského 307/22, 089 01 Svidník

    🔺 Oznámenie

    ◼  Riaditeľstvo Základnej školy Alexandra Pavloviča, Ul. Komenského 307/22  vo Svidníku Vám oznamuje, že v zmysle zákona NR SR č. 596/2003 Z. z. o štátnej správe v školstve a školskej samospráve v platnom znení sa dňa 25. 01. 2024 v čase od 15:30 hod. uskutočnia voľby do Rady školy pri Základnej škole Alexandra Pavloviča, Ul. Komenského 307/22 vo Svidníku (ďalej len „RŠ“) za kategóriu zástupcovia rodičov.

     

     

     

    ◼ Podľa § 1 ods.(3) vyhlášky MŠVVaŠ SR č. 291/2004 Z.z. vyhlasujem nové voľby do Rady školy pri Základnej škole Alexandra Pavloviča, Ul. Komenského 307/22 vo Svidníku za kategóriu rodičov. Voliť sa budú 4 zástupcovia rodičov.

    🔶 Termín volieb stanovujem na deň:

    25.01.2024 od 15:30 hod.  v budove školy /chodba pri zborovni. V čase od 15:30 hod. do 16:00 hod. prebehne prezentácia na hlavnej chodbe pred zborovňou. Hlasovanie prebehne v čase od 16:30 hod. do  16:45 hod.

       V prípade, že volebná komisia po prezentácii oprávnených voličov skonštatuje, že nie je prítomná nadpolovičná väčšina oprávnených voličov a voľby sa nemôžu uskutočniť v zmysle platnej legislatívy, termín opakovanej voľby za členov do Rady školy za kategóriu zástupcovia rodičov (štyria) pri Základnej škole Alexandra Pavloviča, Ul. Komenského 307/22  vo Svidníku stanovujem na 25.01.2024 od 17:00 hod. do 17:30 hod.

          Návrhy kandidátov predkladá rada rodičov. Individuálnu kandidatúru a súhlas kandidáta (formulár je v prílohe tohto oznamu) na člena rady školy za rodičov môžete doručiť poštou alebo osobne na sekretariát školy v termíne do 24.01.2024 do 12.00.hod.

    🔶  Volebnú komisiu menoval poverený riaditeľ školy v zložení:

           Predseda - Mgr. Štefan Čobirka, člen - PaedDr. Andrea Kuzmová a Mgr. Kvetoslava Prokopová.

           Volebná komisia v tomto zložení vykonáva svoju činnosť i v prípade opakovanej voľby.           

    🔶Voľby sa uskutočnia tajným hlasovaním. Pri voľbe zástupcov rodičov do orgánu školskej samosprávy môžu rodičia uplatniť len jeden hlas bez rozdielu počtu ich detí na škole.

    ◼ Platný hlasovací lístok je ten, na ktorom rodič zakrúžkuje poradové čísla maximálne štyroch uchádzačov zo zoznamu kandidátov.

    ◼ Kandidáti, ktorí získajú najvyšší počet hlasov vo voľbách sa stávajú členmi RŠ pri Základnej škole Alexandra Pavloviča, Ul. Komenského 307/22 vo Svidníku za zástupcov rodičov.

    ◼ V prípade rovnosti hlasov sa o víťazovi rozhodne žrebovaním.

    🔺Volič sa po príchode do vestibulu zaregistruje u členov volebnej komisie zápisom do zoznamu oprávnených voličov s uvedením svojho mena, priezviska, mena, priezviska a triedy žiaka, ktorého zastupuje a svojím podpisom potvrdí aj prevzatie hlasovacieho lístka s kandidátmi na člena rady školy. Po zakrúžkovaní poradových čísel zvolených kandidátov vloží hlasovací lístok do volebnej urny za prítomnosti členov/a volebnej komisie.

         🔶 Toto oznámenie bude umiestnené na verejne prístupnom mieste v škole, zverejnené na webovom sídle školy.

     

     Vo Svidníku  12.01.2024                                                               

    Mgr. Vladimír Pasnišin

                                                                                                                     riaditeľ školy

  • 🌐 ŠKOLSKÉ KOLO GEOGRAFICKEJ OLYMPIÁDY

    ◼ Dňa 19. 01. 2024 sa uskutočnil 52. ročník školského kola Geografickej olympiády. Školské kolo sa realizovalo online formou v troch kategóriách. Zúčastnilo sa jej 31 žiakov, z toho 24 v škole a 8 žiakov neváhalo obetovať 90 minút z lyžiarskeho kurzu.

     

    🔹 GO - 5. ročník – kategória G

    1. miesto Jaroslav Nienaber 5.b

    2. miesto – Sára Juhasová 5.a

    3. miesto – Ema Paraničová 5.a

    úspešní riešitelia – Martin Zasada 5.a, Šimon Vanca 5.a

     

     

    🔹 GO -  6. - 7. ročník – kategória F

    1. miesto Zuzana Škurlová 6.a

    2. miesto – Silvia Kopčová 6.b  

    3. miesto – Dalibor Galajda 6.b

    úspešní riešitelia – Martin Janov 7.b, Samuel Rogoš 6.b, Ema Cuprišinová 6.b, Adam Šatník 7.a,  Adam Tomko 7.b, Stephan Bojkas 7.b, Mikuláš Šatník 7.a, Simona Sipľaková 6.b

     

    🔹 GO - 8. – 9. ročník – kategória E

    1. miesto Andrea Haľková 8.b

    2. miesto – Radoslav Škorčík 9.a

    3. miesto – Jakub Lukáč 9.a

    úspešní riešitelia –  Daniel Paranič 8.a, Karolína Tupyová 9.b, Tomáš Kačmár 9.a

    🌐 Všetkým srdečne blahoželáme!

    Mgr. Darina Haidariová

  • ⚾ V SNINE SME NEPREKVAPILI 👀

    🔵 Naše staršie žiačky žiaľ dnes /20. 01. 2024/ v Snine podali veľmi slabý výkon. 😔

    🔷Bojovnosť sa dievčatám nedala uprieť, ale veľká kolísavosť ich výkonov im nedovolila uspieť v žiadnom zo šiestich odohraných setov. ⚾

    🔷Trápili sa vo všetkých herných činnostiach. Za následok to určite má týždeň strávený na lyžiarskom výcviku a samozrejme chýbal im aj tréning. ⚾

    🔺 Výsledky zápasu:

    ⚾ MVK SNINA - ŠK KOMENSKÉHO SVIDNÍK 3:0, 3:0

    🔹 Domácemu celku k zaslúženým víťazstvám blahoželáme. 👋

    -rf-

  • 🤼 CVIČENIE S DEŤMI PRE ZDRAVIE 💗

    📌  V stredu sme sa starali o vtáčiky... 🐦 🐦🐦 Dnešný piatok /19. 01. 2024/ v rámci telovýchovnej činnosti ŠKD o svoje telo... 🤾‍♂️

    ⚽  Veľký priestor telocvične nám poskytol dostatok miesta na spoločné cvičenie a naše pohybové aktivity.  🤼 

    🤸🏻 Precvičili a rozhýbali sme si celé telíčko a veľmi dobre sme sa všetci zabavili. 🥰​​​​​​​

    🔹 Bolo nám spolu super, veď posúďte sami... 🙂 🙂 🙂

    - deti a vychovávateľky ŠKD

  • ❄ LYŽIARSKE HLÁŠKY 🎿 – 4. DEŇ 🙂

     

    🔺 FOTOREPORT A POSLEDNÁ SPRÁVIČKA...💤

     

     

    🔵 Veľmi príjemne strávený týždeň v prekrásnej prírode v Lyžiarskom stredisku Vernár – Studničky sa nám pomaly chýli ku koncu...👌

     

    🔹 Bodkou štvrtého dňa lyžiarskeho výcviku bol záverečný slalom, ktorý sme všetci úspešne absolvovali. 👍

     

    🔹 Večer nás čaká vyhodnotenie najlepších lyžiarov a jednotlivých súťaží. 🥇🥈🥉 Tešíme sa aj na zábavnú spoločnú aktivitu „Izba baví izbu" spojenú s diskotékou. 💃 🙂

     

     

     

     

    🔹 Za týždeň plný športu, otužovania a zábavy ďakujeme hlavne našim pedagógom, za zdravotnú starostlivosť MuDr. Mariane Frankovej. 🥰

    🔺Tohtoročný lyžiarsky výcvik sme ukončili šťastne a bez úrazov. 💗 Všetci sme sa naučili lyžovať. 🎿 

    🔹Spokojnosť vyjadrujeme aj so službami, ktoré nám poskytovali zamestnanci lyžiarskeho strediska. Voči nám a našim požiadavkám sa správali maximálne ústretovo.👍

    🔹 Zajtra nás čaká cesta domov. 🚌  Z pobytu odchádzame nadšení s množstvom skvelých zážitkov a dojmov. 🥰

    - účastníci LVK  🎿 

  • 📌 HODINA DEJEPISU V TERÉNE 🙂

    🔸 18. januára 2024 mali možnosť žiaci 8. a triedy skúsiť vzdelávanie v teréne, ktoré je zábavnejšie a atraktívnejšie. 

    🔸 Školské lavice vymenili za priestor Vojenského historického múzea vo Svidníku.

    🔺 Išli sa pozrieť na:

    ● dokumentárny film: „Dukla – krv a mýtus 2: Agónia víťazstva,“

    ● vystavované exponáty v múzeu z prvej a druhej svetovej vojny.

    🔸 Naplánovaný program bol doplnený odborným výkladom pracovníka múzea. Hodina dejepisu sa nám páčila. 👌

    PaedDr. Nataša Želizňáková a žiaci 8. a

  • ❄ KŔMILI SME VTÁČIKY 🐦 🐦🐦

      Obdobie zimy je pre vtáčiky veľmi náročné. Vtedy sa im potrava hľadá veľmi ťažko a radi privítajú aj našu pomoc... 💤 

    🔵 Rekreačné popoludnie v ŠKD sme práve dnes /17. 01. 2024/ venovali téme vtákom v zime.  Aj, keď vonku bolo veľmi chladno vybehli sme na školský dvor. 🏂

    🔺 Formou riadeného rozhovoru sme sa dozvedeli a naučili:

    🔹 čím môžeme kŕmiť väčšinu druhov vtákov,

    🔹 čo, ktorým druhom najviac chutí,

    🔹 prečo by sme nemali prikrmovať ničím údeným, slaným a dokonca ani pečivom,

    🔹 že radšej vtákov v zime neprikrmujme, ako ich máme prikrmovať zle !!!

    🔵 V závere aktivity už bola zima aj nám, a tak sme sa snažili do kŕmidiel, ktoré máme v okolí školy rýchlo nasýpať pripravenú potravu. Veríme, že si vtáčiky pochutia na semiačkach, ktoré budeme pravidelne dopĺňať, kým bude vládnuť „pani ZIMA.“ 🙂

    - deti a vychovávateľky ŠKD

  • ❄ LYŽIARSKE HLÁŠKY 🎿 – 2. DEŇ 🙂

    🔺 Plnými dúškami dýchame čerstvý vzduch a naplno si užívame lyžovačku v prekrásnej prírode na svahu v Lyžiarskom stredisku Vernár - Studničky. 😉 😉 😉

    ❄   Začali sme rannou rozcvičkou. 🤸‍♂️

     Počasie nám dnes prialo.👍  Trošku nám prisnežilo. Všetci sme si vyskúšali lyžiarsky vlek. 🎿

     Naši lyžiari sa zdokonaľujú v lyžiarskej technike a z nelyžiarov sa postupne stávajú lyžiari.   Máme úsmev na tvári, že to zvládame. 😉 😉 😉

     Večer fandíme a držíme palce našej slovenskej lyžiarke Petre Vlhovej.  👋 

    🔺 Všetci sa už tešíme, čo nám prinesie zajtrajší deň...🙂

    🔵 S pozdravom účastníci lyžiarskeho výcviku. 💗

  • ❄ LYŽIARSKE HLÁŠKY 🎿 – 3. DEŇ 🙂

    🔺 FOTOREPORT A DEŇ V SKRATKE ...💤

    ❄ Tretí deň lyžiarskeho výcviku sme začali rozcvičkou. 🏃🏃🏃

    ❄ Snehové a lyžiarske podmienky máme vynikajúce... 👌 Užívame si lyžovačku a svah krásnych zážitkov. 🎿

    ❄ Zimná snehová vychádzka v rámci oddychu nás všetkých nabila pozitívnou energiou. 🙂

    ❄ Veľmi nás potešila návšteva nášho pána riaditeľa Mgr. Vladimíra Pasnišina, pani zástupkyne Mgr. Kvetoslavy Prokopovej a za rodičov predsedníčky ZRPŠ  Mgr. Jany Ducárovej. 👏

    💗  Srdečne im ďakujeme za príjemne strávený čas, skvelú zábavu a sladké maškrty. 🍰 🍩  Len sa tak za nimi zaprášilo....mňam!!! 😘

    🔺  Zajtra nás čakajú slalomové preteky... 🎿🙂🙂🙂

    - účastníci lyžiarskeho výcviku

  • ❄ LYŽIARSKE HLÁŠKY 🎿 – 1. DEŇ 🙂

    🔺 ​​​​​Tento týždeň / 15. 01. – 19. 01. 2024 / sme na lyžiarskom výcviku vo Vernári - Studničky. 🎿

       Cesta nám ubehla veľmi rýchlo. 🚌 Docestovali sme v poriadku. 👍

       Máme za sebou prvý deň výcviku na svahu, ktorý sme začali ako vždy rozdelením do družstiev.  🎿

       Užívame si sneh, čerstvý vzduch a krásy prírody. Počasie bolo krásne. 🌞

       Deň nám vyšiel na výbornú a máme sa super. 👌

    ❄   Zajtra si budeme osvojovať a zdokonaľovať naše lyžiarske zručnosti.  🎿

    🔷 Všetci sa už tešíme na ďalšie dni a nové zážitky... 🙂 V priebehu týždňa sa Vám ešte ozveme a pošleme fotečky. 📷  

    🔷 Posielame pozdrav domov. 💗

    - účastníci lyžiarskeho výcviku

  • 💃 POZVÁNKA NA NOVOROČNÚ ZÁBAVU 🎹

  • ⚾ V KOŠICIACH DVE VÝHRY A JEDNA PREHRA

    🔸 Mladšie žiačky v šestkovom volejbale sa v sobotu 13. januára 2024 predstavili v prvom kole semifinálovej skupiny v Košiciach.

    Našimi súperkami boli postupne dievčatá zo Sniny, Podolínca a Košíc.

    🔸  V prvom zápase proti dievčatám zo Sniny sme začali výborne. Hrali sme útočný volejbal. Len nevynútené chyby nás pribrzďovali, aby sme si vypracovali väčší náskok. Stále sme si udržiavali 3 - 4 bodový náskok. Žiaľ len do stavu 20:17. Potom, akoby „uťalo." Zasekli sme sa a set sme prehrali 21:25.  V druhom sete sme sa už nedokázali dostať do tempa.😔 Dievčatá zo Sniny boli jednoznačne lepšie a zaslúžene zvíťazili.

    🔸 Žiaľ v podobnom tempe a výkone, aký sme podali v druhom sete proti Snine sme pokračovali aj v zápasoch proti Podolíncu a Košiciam. Aj keď výkon nebol ideálny, Podolínec sme porazili 2:1 a Košice 2:0. 👍

    🔴  V Košiciach sme získali 5 bodov a usadili sme sa na druhom postupovom mieste. 🙂

    🔺  V sobotu 27. 01. 2024 odohráme druhé kolo na domácej palubovke. 🙂 Príďte nás povzbudiť, budeme to potrebovať, tešíme sa na Vás ... 👏

    -rf-

  • 🌟 VIANOČNÁ HVIEZDIČKA – GALAKONCERT 🎶

    ✨ Na GALAKONCERTE zaznejú vianočné piesne a koledy v podaní všetkých súťažiacich, ktorí sa umiestnili v zlatom pásme na postupovej regionálnej prehliadke Vianočná hviezdička. 🌟

    Tešíme sa na vystúpenie našich speváčok Zuzany Magulákovej /sólo spev/ a skupinky dievčat /Sofia Božíková, Sofia MicenkováKarolína Vargová a  Karin Brenišinová/.  👏👏👏

    -mg-

strana:

Novinky

Kontakt

  • Základná škola Alexandra Pavloviča
    Ul. Komenského 307/22, 089 01 Svidník
  • škola: 054 7881156

    ŠJ: 054/7881157

Fotogaléria